Tuesday, June 18, 2013

SEMALAM :) 17/6/2013


MSMA >3
Awk, thanks sbb ada kat sisi syg smlm^^
Gembirakan syg^^with Ayam Penyet!!
hehe...

Bawa syg jln2 kat Uptown Mines~

Kalo kita x g mana2 pon still syg happy tgk awk ada depan mata^^
yg penting syg tgk org tu hensem je! (cair dah!hahha)




 Awk, betapa syg menghargai segala tindakan awk pd syg~selesa diberikan perhatian mcm tu! Miss U so Muuccchhh!!!!!!!!!!

2 comments:

mohd syahril said...

tak sanggup dengar syg sedih lagi..bila dengar terasa nak drive dari seremban ke kl nak redakan kesedihan syg..i lov u syg..

LuMos mAXimA said...

lov u t0o0o!!