Friday, June 7, 2013

Birthday! "Mine" ^^^U&me^^ 6/6/2013=27Rejab


Ready to go! Date+Birthday

Bad day! 

For him! My 1st hantaran~




Kami dalam tren! hehe^^

Snap3x!
2nd item for hantaran^^


Otw ke Festival City! Nampak no plat yg sma ngn mycar~

Family treat!

my lil sis!

Chomel x kami~ekeke..

Love it~

King&Queen



On that day"
  1. Excited nak berDATE! 1st time myFiance dr Seremban dgn KTM&LRT
  2. Settle cari jln utk SPM U 2013, straight go to TS, tempat kami 1st berjumpa dulu! Otw nak park, selekoh TS tu menjadi saksi bahawasanya " sy langgar orang"! Reaksi? terkejut, terkilan, kepelikan, kesengsaraan, kemarahan! semuanya ada! yg penting org yg dilanggar tu lepaskan sy, malas nak perbesarkan masalah ni (dlm kata lain, kete tu opis punya & die malas nak report)!
  3. Dlm keadaan yg sgt blur tu, sy sempat melilaukan mata! terpandang discount for spec~ excitednya utk beli 1st hantaran for him!
  4. So, sblm nak perbetulkan semuanya, kami teruskan jgk makan dlu sbb dah janji ngn kwn dia~Makan la jgk sbb dah lapar& blur!
  5. After that, continue to Pandan Indah, bengkel kereta kenalan abah dia~tinggalkan my 2nd hubby, then continue menyedapkan hati!
  6. Kami berPublic transport, naik teksi& continue ke SOGO! Shopping! (W/pun dlm hati betapa risaunya)
  7. Sempat capai Perfume utk kami berdua & wallet+belt for him! Settle sedikit utk dia~tinggal lagi 2 brg penting~
  8. Family treat on my birthday at KL Festival City! Ayam Penyet dlm perut~hihihi
  9. Memandangkan myFiance dtg with public transport, x sempat nak capai tiket balik, so sy anta dia balik~wink3x! Sempat capai mylil bro~temankan sis dia ni~
  10. Lastly, " thanks awk!, berada disisi syg! don't know how to describe that feeling! Syukur sbb dipertemukan dgn awk~ Love u so mmmuucchhh!!


1 comment:

mohd syahril said...

love u too..walauapa pun jdi sy tetap ada ngan syg..jgn sdh tau